Tijdschriftenmanager Swettehûs, Leeuwarden |Friesland

2022-05-28 08:18:46 By : Mr. Hengge Y

De afdeling Provinciale  Waterstaat is verantwoordelijk voor de instandhouding en het beheer van een kwalitatief goede en veilige infrastructuur in Fryslân. Daar werken ca. 150 collega’s, verdeeld over 6 teams, met veel enthousiasme aan. De afdeling is onderverdeeld in 6 teams, waaronder de Technische Dienst.

Het takenpakket van dit team bestaat onder andere uit de centrale bediening van bruggen, het onderhouden van bruggen en sluizen, aquaducten, onderdoorgangen, vaartuigen, machines voor de gladheidsbestrijding en Verkeersregelinstallaties. Bij dit team is plaats voor een magazijnbeheerder.

Deze magazijnbeheerder is verantwoordelijk voor de inkoop, administratie en het op voorraad houden van technische onderdelen en andere diverse producten en onderdelen. Je staat borg voor een efficiënt voorraadbeheer en bent sparringpartner voor de Technische Dienst en andere collega’s. Het magazijn is overzichtelijk ingericht en collega’s worden snel geholpen. Je coördineert inkoop en verdeling van de bedrijfskleding, bevoorrading van de varende dienst, beheert het (digitale) sleutelsysteem en helpt mee met het wagenparkbeheer. Je beheert niet alleen de voorraden in het magazijn, maar ook de werkplaats en de andere (technische) ruimtes/installaties (spuitplaats, KCA, Brandstoftanks, etc.) en bewaakt de veiligheid op de werkvloer. Je neemt goederen in ontvangst en zorgt dat deze op de goede plek komen.

Je standplaats wordt it Swettehûs , De Vogelweg 9, 8912 BP in Leeuwarden waar je ook nauw samenwerkt met  de officemanager en de huismeester.

Bij voorkeur een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau of aantoonbare ervaring met magazijnbeheer. Kennis van technische materialen, affiniteit met werktuigbouwkunde en elektro- en besturingstechniek is een pré. Je kunt goed omgaan met softwarepakketten van Microsoft (office). Je bent in het bezit van een VCA-, heftruck- (electrische heftruck, hoogwerker- en een bovenloopkraan- certificaat. Je bent doelgericht, en werkt netjes en gestructureerd. Je bent pro-actief, stressbestendig en flexibel. Je beheerst de Friese taal minimaal passief.

Een salaris met een minimum van € 2.008,39 en een maximum van € 2.847,46.

De functie wordt uitgeoefend op basis van 36 uur per week.

De functie is gewaardeerd op schaal 6.

Het betreft een structurele functie. De aanstelling is eerst voor een jaar. Na gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden in een vaste aanstelling.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Kees Steneker, hoofd technische dienst, telefoonnummer 06 - 21 69 93 19.

Contactpersoon sollicitatieprocedure:  Cees Bouwers, hr businesspartner, tel. 06 – 29 66 17 13.

De uiterste reactiedatum is 3 juni 2022

Wurkje by de provinsje Fryslân betsjut wurkje by in grutte organisaasje. Mei as haaddoel: mei inoar wurkje oan in moai en sterk Fryslân. Mei 750 kollega’s wurkje oan it bouwen fan in moaie wen- wurk- en leefomjouwing. De provinsje soarget der ûnder oare foar dat ús wegen begeanber bliuwe en dat wy genietsje kinne fan de Fryske natuer. Wy jouwe ek ûndernimmers kânsen en soargje derfoar dat de Fryske identiteit en kultuer behâlden bliuwe.

Wij zijn een tweetalige organisatie. Dat betekent dat je openstaat voor it Frysk, naast de Nederlandse taal. Passieve beheersing van de Friese taal dan wel de bereidheid om je dat eigen te maken, zit in je bagage.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet.

 Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag is noodzakelijk voor deze functie.

Linkedin facebook twitter instagram youtube